Maak je klaar voor Snakers: deze zomer in de schappen!

Het is tijd om onze tweede game te onthullen en deze kronkelt jouw kant op! We hebben het over: Snakers!
Onze nieuwe titel met slangenthema die later deze zomer beschikbaar zal zijn.

Waar gaat dit spel over?

Het is door onze bètagroep en recensenten al omschreven als een ‘klassieker’. Snakers is een leuk familiespel voor spelers vanaf ongeveer 4 jaar oud, waarbij je op meerdere manieren kunt winnen. Het doel is om je hand leeg te spelen of zo min mogelijk kaarten in je handen te hebben wanneer het einde van een ronde is bereikt. Om dit te doen heb je verschillende soorten kaarten tot je beschikking, zoals een ‘blokkeer’-kaart waarmee je kaarten kunt afweren die op jou gericht zijn, zoals een gerichte slangenbeet, of een handwissel.

As with all games from Brothers in Games, Snakers must follow some simple, yet elegant principles. The first and most important rule is, IT MUST BE FUN!, and a social game with lots of interaction between players. Well it definitely ticks these boxes… players will be vocal, emotional and bring a lot of laughter to the table!

Ons tweede principe is tijdoptimalisatie. Als twee vaders met jonge kinderen waarderen we onze tijd en willen we geen games met een lange setup of te veel complexiteit. En Snakers is geen uitzondering. Kinderen en volwassenen zullen de regels snel begrijpen en het spel is binnen een paar minuten opgezet. Perfect voor een snel spelletje onderweg! En om ervoor te zorgen dat kinderen hun interesse niet verliezen… lol… ‘korte spanningsboog-proof’ is misschien een andere manier om het te beschrijven =D

En het ondersteunt ons derde principe: het vermogen om te ontwrichten en competitieve elementen. Het is zeker geen puur op geluk gebaseerd spel, maar je zult vaardigheden nodig hebben om de Slangenbaas te worden!

En een laatste opmerking: we zullen, net als Slava, de geschatte CO2-uitstoot die de productie van Snakers veroorzaakt ruimschoots compenseren. Voor een groene toekomst!

Meer updates over Snakers volgen binnenkort. En om bij de lancering een speciale korting voor Snakers te krijgen, kun je je rechtsonder op deze pagina abonneren op onze nieuwsbrief!